Produse. Servicii. Soluţii Tehnologie

Ce este Găzduirea Shared? Un rezumat pe înțelesul tuturor

Găzduirea Shared este o opțiune răspândită printre cei care doresc să producă primul lor site web sau să își lanseze afacerea în mediul online. Decât să închirieze un întreg server, site-ul dumneavoastră web va avea propriul spațiu de stocare și propriul panou de control, pe un dispozitiv partajat de mai multe conturi. Compania de Găzduire Maghost va întreține serverul în sine, iar acesta va asigura că site-ul dumneavoastră web este accesibil online pentru oricine.

Acest ghid vine în ajutorul dumneavoastră pentru a înțelege cum funcționează Găzduirea Shared și de ce aceasta poate fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Ce este Găzduirea Shared?

Un cont de Găzduire vă permite să aveți site-ul dumneavoastră web, să stocați date legate de site-ul dumneavoastră și să creați adrese de e-mail folosind numele domeniului dumneavoastră. Găzduirea Shared permite mai multor utilizatori cu domenii individuale de internet să partajeze și să utilizeze un singur server. Partajarea Shared este deseori comparată cu închirierea unui apartament: locuiți într-o clădire (server) cu alți locatari (utilizatori), dar aveți spațiul dumneavoastră propriu, apartamentul personal (site-ul web).

De asemenea, utilizatorii pot configura mai multe site-uri web sub un singur cont de utilizator. Acesta este motivul pentru care Găzduirea Shared este o alegere atât de bună pentru întreprinderile mici, bloguri și site-uri personale care caută servicii de găzduire sigure, eficiente din punct de vedere al costurilor, ușor de utilizat. Spațiul de găzduire comun menține costul găzduirii scăzut. Dacă doriți să treceți de la un site la mai multe site-uri, este necesară o simplă actualizare a contului, pentru a începe Găzduirea altor site-uri pe același plan.

Indiferent dacă competențele dumneavoastră includ cunoștințe extinse despre proiectarea site-ului web și întreținerea serverului sau dacă nu ați creat niciodată un site web, serviciile de găzduire partajată sunt o modalitate excelentă de a păși în lumea site-urile web. Maghost oferă Găzduire Shared pe serverele noastre partajate, ceea ce înseamnă că multe dintre sarcinile esențiale și repetitive ale gestionării serverelor sunt gestionate pentru dumneavoastră de către echipa noastră de experți.

Administratorii experimentați vor avea acces la modulele din cPanel, inclusiv administrarea bazei de date si personalizarea DNS-ului. În ceea ce privește prețul, Găzduirea Shared oferă multe: o mulțime de conturi de e-mail, mult spațiu de stocare, configurare rapidă a platformelor software populare precum WordPress și multe altele.

Ce include Găzduirea Shared?

CaracteristiciDescriere
cPanelUtilizatorii Găzduirii Shared și vor putea personaliza și gestiona cu ușurință contul cu cPanel (panoul de control). Aceasta este o interfață ușor de utilizat, care vă permite să gestionați adresele e-mail, domeniile, fișierele ș.a.
Înregistrarea gratuită a domeniuluiToate planurile de Găzduire Shared includ o înregistrare gratuită de domeniu sau transfer de înregistrare de domeniu timp de un an.
Certificat SSL gratuitToate conturile de Găzduire Shared vin cu un SSL gratuit pe care utilizatorii îl pot activa după achiziționarea planului. Deși SSL-ul gratuit este perfect pentru majoritatea utilizatorilor, aceștia au, de asemenea, opțiunea de a achiziționa un certificat SSL suplimentar prin intermediul Panoului de gestionare a contului (AMP). Certificatul SSL este utilizat pentru a vă securiza site-ul web și acționează ca o asigurare vizuală a vizitatorilor că site-ul dumneavoastră poate fi de încredere.
Conturi de e-mailCreați gratuit orice cont de e-mail profesional sau personal pentru domeniul dumneavoastră. Maghost oferă e-mail securizat prin IMAP, astfel încât să vă puteți accesa cu ușurință e-mailul de oriunde și să rămâneți sincronizat pe mai multe dispozitive.
Suport live 24/7/365Agenți de asistență din interior, competenți, gata să vă ajute în fiecare zi prin telefon, chat și e-mail.
Unități de stocare SSD gratuiteUnitățile SSD oferă viteze mai mari de citire / scriere și timp de funcționare îmbunătățit față de unitățile hard disk tradiționale, permițând livrarea mai rapidă a conținutului dumneavoastră de pe blog, magazin online, aplicații personalizate și multe altele.
Manager de backupToate conturile sunt compatibile cu pluginul Maghost Hosting Backup Manager, care vă permite să efectuați restaurări, să monitorizați stocarea copiilor de rezervă și să controlați ce date sunt copiate și cât de des. Pluginul este adăugat automat la cPanel după cumpărare.
Instalare gratuită Softaculous cu un singur clicInstalați cu ușurință peste 400 de aplicații, cum ar fi WordPress, cu programul nostru de instalare Softaculous, în loc să instalați manual aplicațiile.
Limbaj de programareFolosiți limbajul de programare pe care îl cunoașteți cel mai bine pentru a construi site-ul web al viselor voastre (MySQL, PHP, JavaScript etc.).
Zona Max SpeedUtilizăm mai multe centre de date, furnizori premium de lățime de bandă și tehnologie avansată de rutare pentru a ne asigura că rețeaua noastră este mai rapidă decât concurența. Aceasta înseamnă site-uri web mai rapide, descărcări și e-mail.
Acces SSHToate conturile sunt capabile să securizeze accesul la distanță prin SSH pentru utilizarea liniei de comandă pentru o gestionare mai ușoară a administrării site-ului.
WP-CLIInterfața liniei de comandă WordPress (WP-CLI) este preinstalată pe toate conturile de Găzduire Shared și vă permite să vă gestionați site-urile web WordPress prin SSH. WP-CLI vă permite să vă mențineți în mod eficient site-urile web WordPress fără browser web.
Scanări de server gratuiteUtilizatorii noștri de Găzduire Shared se vor bucura, de asemenea, de scanări gratuite ale serverelor. Ori de câte ori suspectați o activitate rău intenționată pe serverul dumneavoastră, puteți trimite o solicitare de scanare a contului. Pentru o securitate sporită, utilizatorii pot cumpăra și Sucuri.
Găzduire web designBoldGrid, generatorul nostru WordPress ușor de utilizat, drag-and-drop, este inclus în toate conturile. Conturile noastre de Găzduire sunt, de asemenea, compatibile cu cele mai populare platforme de design de pe web, inclusiv Adobe Dreamweaver și iWe.

Prezentarea planurilor de Găzduire Shared

Planurile Găzduirii Shared disponibile la Maghost sunt similare. Deosebirea se face la numărul de domenii pe care le poate găzdui fiecare plan și unitățile de stocare SSD.

Ofertele noastre de găzduire includ trei planuri diferite: Starter, Rocket și Enterprise. Fiecare plan a fost elaborat cu atenție, pentru a vă oferi resursele de care aveți nevoie pentru a vă genera cu succes prezența pe web. Mai jos sunt prezentate caracteristicile fiecărui plan în parte. Majoritatea utilizatorilor încep cu planul Starter, deoarece permite găzduirea până la 5 domenii web și este perfect pentru afaceri în creștere.

Câte site-uri web pot avea cu Găzduirea Shared?

Atunci când configurați site-uri web puteți utiliza domenii suplimentare sau subdomenii. Care este diferența între domeniile suplimentare și subdomeniile?

  • Domeniul suplimentar este un site web singular cu propriul său domeniu (ex: exemplu.ro)
  • Subdomeniul este un site web separat care face parte dintr-un domeniu existent (ex: blog.exemplu.ro)

Domeniile principale și domeniile suplimentare sunt site-urile principale, iar subdomeniile sunt extensiile acestora. Puteți utiliza subdomenii pentru:

  • Un blog
  • eCommerce (comerț și tranzacții electronice)
  • Orice site web pentru afaceri care completează site-ul principal

Pentru fiecare plan de Găzduire în parte, nu există un număr limitat de subdomenii pe care le poate crea un utilizator.

De ce să porniți cu Găzduirea Shared?

În primul rând, Găzduirea Shared este cel mai ușor mod de a te lansa în lumea site-urile web. Configurările avansate ale serverului necesită gestionarea resurselor serverului și optimizarea setărilor serverului. Toate acestea sunt realizate pentru dumneavoastră. Apoi, puteți alege planul de găzduire în funcție de resursele necesare afacerii dumneavoastră. Astfel, veți plăti doar funcțiile pe care intenționați să le utilizați. De asemenea, este foarte ușor să actualizați planul de găzduire atunci când afacerea se extinde și aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar și mai multe domenii de găzduire.

Un alt avantaj al Găzduirii Shared este ușurința cu care poți găzdui mai multe site-uri concomitent. cPanel, Softaculos și alte instrumente de dezvoltare web facilitează copierea site-urilor web, configurarea de noi site-uri și încercarea de lucruri noi. Puteți experimenta cu ușurință pe site-uri suplimentare fără a vă afecta afacerea principală. Majoritatea întreprinderilor mici, atunci când încep pe web, au nevoie doar de un mic site web informațional pentru a contribui la creșterea gradului de conștientizare și la creșterea oportunităților.

Mai mult, la lansarea pentru prima dată a unui site web, traficul va fi probabil redus până când site-ul va crește în motoarele de căutare. Utilizarea unui plan de Găzduire partajată în această fază de creștere vă ajută să economisiți bani în timp ce crește gradul de recunoaștere în online, stabiliți o prezență online și dezvoltați o strategie SEO.

Găzduirea Shared funcționează cel mai bine pentru site-uri web simple și concentrate. Blogurile, one-pager-urile sau site-urile care vând un mic sortiment de produse sau servicii se pot descurca excelent pe Găzduirea Shared. WordPress și alte software-uri populare de gestionare a conținutului sunt adesea potrivite pentru Găzduirea partajată atunci când un site are o cantitate normală și normală de trafic. Anumite platforme de comerț electronic pot rula fără probleme pe Găzduirea Shared chiar și cu o mare varietate de produse, dar unele platforme au performanțe mai bune decât altele în aceste condiții.

Beneficii ale găzduirii Shared

Chiar dacă Găzduirea Shared nu este scumpă, avantajele sunt multiple.

Asistență și întreținere rapidă

Atunci când alegi Găzduirea Shared, administratori de sistem cu înaltă calificare întrețin serverul, hardware-ul și componentele esențiale. Timpul de nefuncționare datorat căderii site-ului web este micșorat datorită suportului tehnic rapid. Deoarece mai mulți clienți utilizează același server, este posibil ca o problemă tehnică să afecteze mai mulți utilizatori.

Găzduirea Shared generată de Maghost întreține domeniile în mod proactiv și răspunde prompt pentru a rezolva problemele tehnice și de securitate care pot apărea. Dacă sunteți antreprenor, aceasta înseamnă că nu trebuie să aveți cunoștințele necesare pentru a vă întreține serverele. Vă veți putea concentra asupra afacerii dumneavoastră, în timp ce noi ne vom concentra pe server.

Ușor de utilizat

Fie că alegeți să vă creați propriul site web sau dacă site-ul dumneavoastră este proiectat profesional de Maghost, sunt disponibile instrumente ușoare și eficiente care vă ajută la configurarea, constituirea și personalizarea site-ului dumneavoastră. După ce ați achiziționat planul de găzduire preferat și ați încărcat fișierele site-ului web, nu mai rămâne decât să vă îndreptați domeniul spre contul de găzduire. Proiectarea site-ului dumneavoastră personalizat poate fi activată și primește rapid traficul clienților.

Panourile de control ușor de utilizat vă ajută să economisiți timp cu sarcini comune de gestionare a site-ului. O gazdă web poate oferi, de asemenea, conturi de e-mail, statistici privind vizitatorii și instrumente de marketing pentru a proiecta, înțelege și atrage noi vizitatori pe site-ul dumneavoastră.

Când să nu folosești Găzduirea Shared

Cu Găzduirea Shared, site-ul dumneavoastră web este plasat pe un server comun cu multe alte site-uri web. Ca urmare, serverul este configurat într-un mod care permite cadrelor populare precum WordPress să ruleze fără probleme cu configurații standard. Dacă doriți să utilizați un cadru de site personalizat care nu este deja instalat pe server sau să optimizați resursele serverului pentru anumite sarcini ale site-ului, este mai bine să utilizați un plan VPS sau Dedicated Hosting. Aceste planuri necesită mult mai multe cunoștințe și experiență în administrarea sistemelor, dar vă vor permite să personalizați serverul exact în funcție de nevoile dumneavoastră.

Instalarea WordPress sau aplicarea unui cod de bază HTML sau CSS nu necesită acces root, iar configurarea de bază a contului de Găzduire Shared se poate face cu ușurință. E-mailul, metodele de securitate de bază, cum ar fi ModSecurity, Sucuri și certificatele SSL, nu necesită acces root și pot fi aplicate rapid, fără a avea nevoie de cunoștințe ample.

Cu excepția cazului în care aveți nevoie de acces root pentru a instala anumite programe sau configurații, Găzduirea Shared este locul perfect pentru început. Acestea fiind spuse, dacă trebuie să instalați software specializat sau să creați noi configurații de server pentru a vă pune site-ul în funcțiune, luați în considerare planurile de găzduire VPS sau Dedicated Hosting.

Extensii ale găzduirii Shared

Manager de backup

Managerul de backup Maghost păstrează datele pe un server extern pentru securitate suplimentară și face restaurarea simplă și rapidă.

SSL dedicat

Vă putem oferi o adresă IP dedicată dacă aveți nevoie de una pentru afacerea dumneavoastră. Acest lucru poate fi util pentru optimizarea anumitor activități legate de e-mail.

Quickstarter

Dacă doriți să începeți și să rulați cât mai repede posibil, luați în considerare Quickstarter! Echipa noastră de designeri vă va construi o pagină WordPress gata de utilizare, care se potrivește afacerii dumneavoastră cu instrumente utile SEO încorporate.

Servicii de proiectare web

Aveți nevoie de un site extins, foarte personalizat, adaptat direct afacerii dumneavoastră? Doriți să îmbunătățiți impactul vizual și factorul wow al site-ului dumneavoastră dar nu sunteți sigur de unde să începeți? Doriți un magazin online, dar copleșit de procesul de configurare? Contactați echipa noastră de design pentru a discuta despre o muncă mai extinsă!

Găzduire gestionată

În timp ce echipa noastră de design gestionează personalizarea siteului „front-end”, echipa noastră de Găzduire gestionată este aici pentru a vă ajuta cu problemele legate de „back-end” și de server. Indiferent dacă creați o nouă conductă de date, optimizați utilizarea resurselor site-ului dumneavoastră sau căutați să încercați în un nou cadru, Găzduirea gestionată Maghost este aici pentru a vă ajuta.

Echipa m-suport

Indiferent dacă încercați să stabiliți o prezență pe web sau să reîmprospătați un site web existent, dacă sunteți o afacere mică sau aveți un site mic, Găzduirea Shared este perfectă pentru dumneavoastră. Fără a fi nevoie să aplicați configurații sau setări avansate, veți putea să vă configurați rapid și ușor e-mailul și să vă lansați site-ul web.

Cu echipa noastră de asistență tehnică live 24/7/365 și servere partajate cu alimentare UltraStack, Maghost are tot ce aveți nevoie pentru a vă proiecta afacerea în mediul online cu un site web rapid și de încredere. Dacă aveți întrebări suplimentare, discutați astăzi cu echipa noastră de vânzări!