• Apple Mac. Bare Metal

  Apple Mac. Bare Metal

  Mediul Apple la cerere. Minim 24h, maxim cât vrei tu.

  Performanță excepțională

  Fiabilitate garantată

Mediul Apple accesibil pentru pasionaţi sau dezvoltatori de aplicaţii iOS şi macOS

Valorifică acum potenţialul şi puterea de procesare a unui Mac chiar și atunci când ești la distanță de echipamentul fizic, accesibil 24/7 doar pentru tine.

Experienţă centrată pe macOS Sonoma

Versiunea 14 de OS pentru Mac, Sonoma este ultima distribuţie majoră de la Apple care se concentrează pe funcţionalităţi relevante pentru industria creativă şi productivitatea zilnică.

Acces în maxim 4 ore la echipamentul tău Apple dedicat

Concentrează-te pe proiecte, mediul de lucru, testare şi implementare îl gestionăm noi pentru tine, de la primul acces la probabilul succes.

Pipeline CI/CD pentru iOS şi macOS

Nu doar putere de calcul incredibilă, dar și unelte pentru automatizarea și scurtarea timpilor de feedback prin testarea codului la fiecare update și publicarea lui într-un depozit central.

Remote Desktop accesibil, prin aplicaţii sau SSH

Te conectezi pe Mac facil şi repede, prin VNC cu Screen Sharing sau mai sofisticat, dar mai sigur prin SSH. Infrastructura noastră îţi garantează timpi de răspuns mici şi frame rate mare.

MacPlanuri pentru toate gusturile

Pregătite să livreze experiențe amplificate de potențialul chipurilor M1 și M2, MacPlanurile noastre sunt proiectate în California și preparate în Timișoara pentru gurmanzi Apple.

Explorează capacitățile Apple Mac pentru procesare avansată

Descoperă puterea echipamentului Apple Mac pentru o varietate de sarcini intensive, inclusiv procesare video, editare foto, compilare cod și multe altele.

Procesare video

Beneficiază de puterea de procesare a unui Apple Mac pentru a manipula și edita fișiere video de înaltă rezoluție cu ușurință și eficiență.

Editare foto & video

Cu un Apple Mac, ai acces la instrumente avansate de editare foto și video, care îți permit să creezi și să editezi conținut profesional.

Interacțiune 3D

Descoperă lumea captivantă a interacțiunii 3D folosind un Apple Mac, care oferă performanțe ridicate și capacitatea de a lucra cu modele și animații complexe.

Compilare cod

Accelerază procesul de dezvoltare a software-ului prin utilizarea unui Apple Mac pentru compilarea rapidă și eficientă a codului.

Procesare video

Beneficiază de puterea de procesare a unui Apple Mac pentru a manipula și edita fișiere video de înaltă rezoluție cu ușurință și eficiență.

Transcodare video

Transformă fișierele video între diferite formate și rezoluții cu ajutorul unui Apple Mac, care oferă performanță și fiabilitate pentru procesul de transcodare.

Verde, în identitatea vizuală şi în cea virtuală

Impactăm prezentul, prin soluţii web trăsnet, dar şi viitorul prin acţiuni responsabile care limitează amprenta de carbon asupra mediului în care dezvoltăm afaceri şi trăim armonios.

Alimentăm centrul de date propriu cu energie verde în proporţie de peste 40%

Procent pe care vrem să îl dublăm în următorii 2 ani, prin investiţii în parcuri fotovoltaice şi sisteme de stocare a bateriilor.

Ca să fi complet ca om, trebuie să plantezi un pom. Cumpără găzduire de la maghost şi bifează acţiunea.

În vara acestui an vom finaliza strategia şi protocolul de colaborare cu o asociaţie importantă din acest sector. Rămâi conectat, rămâi verde.

Încrederea, o virtute valoroasă pe care o cinstim și mulțumim clienților noștrii care ne-o oferă.

Întrebări puse frecvent

Ştim că uneori poţi avea întrebări, e normal. Parcurge lista noastră de întrebări frecvente, pentru că-ţi oferim răspunsuri simple şi clare.

Iar aici, am cuprins întrebări despre găzduire web shared, ce înseamnă, pentru ce se recomandă, care sunt diferenţele şi multe alte detalii. Am luat în considerare şi unele aspecte mai tehnice. Ca să ştii!

 • Gazduirea pentru Apple Mac Studio oferă acces la infrastructură de înaltă performanță și resurse dedicate, permițând utilizatorilor să ruleze aplicații și să proceseze date intensive fără a fi nevoie să investească în hardware costisitor.

 • Caracteristicile principale ale gazduirii pentru Apple Mac Studio includ conectivitate ultrarapidă la internet, securitate avansată pentru date și aplicații, suport tehnic specializat pentru medii Apple și scalabilitate pentru a răspunde nevoilor în creștere ale afacerii.

 • Închirierea unui Apple Remote implică închirierea unui dispozitiv de control remote Apple, care permite utilizatorilor să interacționeze cu dispozitivele lor Apple, cum ar fi Mac Mini sau Apple TV, de la distanță, fără a fi nevoie să fie în fața ecranului.

 • Beneficiile utilizării unui Apple Remote includ controlul convenabil al dispozitivelor Apple de la distanță, navigarea facilă prin conținut și meniuri, funcționalități avansate de redare și control vocal în unele modele.

 • Pentru a închiria un Apple Remote, puteți contacta furnizorii de servicii Apple autorizați sau puteți căuta servicii de închiriere online care oferă astfel de dispozitive.

×