Dezvoltare Web Produse. Servicii. Soluţii WordPress

Cum îți creezi un website în WordPress? Află cei 6 pași simpli!

Atunci când te gândești la crearea unui website, îți vin în minte proceduri complicate, te gândești că ar trebui să știi ceva programare și să scrii cod. În general, crezi că e complicat și că cineva cu zero cunoștințe tehnice nu ar putea să construiască un website, nu? Ei bine, nu e așa. De fapt, este foarte simplu să construiești un website în WordPress. Află cei 6 pași simpli de creare a unui website pe platforma WordPress din acest articol marca maghost!

Crearea unui website în WordPress

De fapt, e atât de simplu să construiești un site de orice tip în WordPress, încât orice persoană, fără niciun contact cu lumea IT și fără cunoștințe tehnice, poate să o facă foarte ușor. Indiferent că vrei un blog, un site de prezentare pentru tine sau pentru afacerea ta ori un magazin online, vei descoperi cât de simplu e. Sigur, poți plăti o agenție care să îți facă site-ul pentru câteva sute sau mii de Euro, însă de ce să nu îl faci tu, cu costuri minime, apropiate de zero?

În acest ghid, ne-am propus să îți prezentăm în 6 pași simpli exact ce trebuie să faci ca să îți construiești singur orice site în WordPress. Vei constata că această platformă îți oferă totul cu o interfață foarte prietenoasă, chiar și pentru persoanele non-tehnice. Vei învăța să publici conținut și să administrezi platforma în cel mai simplu mod posibil. De asemenea, îți vom prezenta și câteva costuri pe care le presupune platforma, precum și variantele lor gratuite. Practic, după ce vei parcurge acest articol, vei ști exact ce este WordPress, cum îți faci un website basic gratuit și cum poți apoi să câștigi bani cu site-ul tău WordPress.

Iată cei 6 pași pentru a crea un website cu WordPress:

1. Îți alegi un nume pentru viitorul tău website în WordPress și îl achiziționezi,

2. Cumperi găzduirea,

3. Instalezi WordPress,

4. Instalezi o temă WordPress,

5. Adaugi conținut pe site,

6. Te concentrezi pe creșterea website-ului tău.

Să luăm acești pași pe rând:

1. Alegerea și cumpărarea unui nume pentru site-ul tău

În mod ideal, numele website-ului tău ar trebui să fie numele brandului pe care dorești să îl creezi sau, în orice caz, un nume care să indice spre ce anume vrei tu să vinzi prin intermediul site-ului. De exemplu, dacă ești fotograf, numele website-ului ar putea fi chiar numele tău sau un nume generic de tipul “fotograf-iași”, “fotografnunți”, “fotografprofesional” etc. Dacă vrei să vinzi un brand de încălțări, numele site-ului ar putea fi numele de brand pe care vrei să îl creezi.

Desigur, este posibil ca și alte persoane să se fi gândit la aceleași nume de domenii ca și tine. Când vei vrea să alegi, de exemplu, numele de domeniu “fotograf-iași.ro”, s-ar putea să constați că deja a fost luat de altcineva. Ce faci în acest caz? Nu ai decât două variante:

– cauți un alt nume de domeniu pentru tine, unul care să fie disponibil,

– îi faci o ofertă celui care deține acum numele de domeniu dorit de tine, în speranța că va renunța la el și ți-l va ceda ție.

Cum verifici dacă un nume de domeniu este luat deja sau este disponibil pentru tine? Este foarte simplu! Cea mai bună variantă este să cauți numele de domeniu aici și afli instant dacă este disponibil sau dacă deja este folosit de cineva. În momentul în care găsești un nume de domeniu care îți place, te reprezintă sau îți reprezintă business-ul cu succes și este disponibil, îl poți cumpăra la un preț foarte prietenos tot de la maghost. După cum vei vedea, numele de domeniu costă, în general, câteva zeci de lei. Excepțiile fac numele de domenii foarte vânate, care pot costa mult mai mult. În orice caz, noi, echipa maghost, ne străduim să îți oferim cele mai mici prețuri posibile pentru domeniile pe care vrei să le achiziționezi.

2. Cumpărarea găzduirii pentru website-ul tău WordPress

Pentru ca site-ul tău să existe, să fie vizibil pe internet, are nevoie de o găzduire (numită și “hosting”). Cum se realizează această găzduire web? Practic, tu închiriezi spațiu pe un server al unei firme care oferă servicii de găzduire. Acel spațiu îți permite să stochezi tot ce încarci pe site-ul tău (articole, produse, imagini, texte, baze de date etc.). De asemenea, permite ca aceste informații să fie accesate oricând de către cei care îți vor vizita site-ul.

Tipurile de găzduire sunt diverse și pot fi alese în funcție de ce performanțe ai nevoie pentru ca site-ul tău să ruleze corect. În funcție de tipul afacerii pe care o transpui online, poți alege între găzduire shared, găzduire VPS sau găzduire pe servere dedicate. Totuși, dacă ai ales platforma WordPress pentru site-ul tău, ai putea să alegi chiar pachetul de găzduire WordPress de la maghost, special creat pentru stabilitatea site-ului tău.

Iată beneficiile unui pachet de găzduire WordPress pentru website-ul tău:

  • găzduire dedicată, special gândită pentru performanța site-ului tău WordPress.
  • securitate avansată pentru site-ul tău, fără malware (viruși și programe dăunătoare care îți pot afecta funcționalitatea site-ului). Site-ul tău va fi monitorizat non-stop și va fi curățat automat de malware cu softuri adecvate.
  • viteză mare de încărcare a site-ului, pentru a ranka bine în Google și pentru a nu pierde clienți. Informațiile site-ului tău vor fi stocate pe SSD-uri ultra-rapide (nu pe HDD-uri învechite și încete), astfel încât paginile site-ului tău se vor încărca ultra-rapid. Ți s-a întâmplat vreodată să ieși de pe un site pentru că se încărca greu și te enerva? Cu siguranță ni s-a întâmplat asta tuturor. Însă tu nu vrei să pățești așa cu clienții tăi, de aceea pachetul de găzduire WordPress îți oferă cea mai rapidă variantă de încărcare pentru website-ul tău.
  • migrare gratuită (în caz că ai achiziționat hosting la altă companie și nu ești mulțumit de rezultate, vino la maghost și ne ocupăm noi de transferul în siguranță al website-ului tău, astfel încât să nu pierzi informații).

Găzduire WordPress

Cu un abonament de găzduire WordPress WP Starter de la maghost, primești:

  • stocare SSD 30 GB,
  • 5 site-uri WordPress găzduite,
  • 1 domeniu inclus,
  • certificat de securitate SSL,
  • securitate a site-ului prin tehnologia SiteLock,
  • cPanel ușor de administrat, chiar și de către persoane non-tehnice,
  • instalare instant,
  • back-up (salvarea informațiilor de pe site),
  • activare gratuită,
  • suport tehnic non-stop,
  • servere performante de ultimă generație.

Toate acestea, pentru un cost lunar mai mic decat o masă în oraș – 9.9 Euro/lună!

Pentru cei care administrează mai multe site-uri și au nevoie de resurse chiar și mai extinse decât atât, avem disponibil la maghost pachetul de găzduire WordPress WP Premium.

3. Instalarea WordPress pe domeniul tău

Acum că ai un nume de domeniu și ai ales și un plan de găzduire potrivit pentru website-ul tău, este timpul să te apuci efectiv de treabă și să începi crearea website-ului tău.

Instalarea platformei WordPress pe domeniul tău este un proces foarte simplu. Dacă nu ai cunoștințe tehnice, se poate instala automat, cu un singur click. Când te vei loga în panoul de administrare a site-ului tău, după ce achiziționezi numele de domeniu și găzduirea, vei vedea iconul WordPress. Trebuie doar să dai click pe Install. Atât e de simplu. Desigur, te putem ajuta și noi, dacă vei avea nevoie.

Pentru ca website-ul WordPress să devină vizibil online, trebuie să conectezi domeniul cu găzduirea. Dacă nu ai cunoștințe tehnice și nu știi cum se face acest lucru, contactează-ne printr-un mesaj și o vom face noi pentru tine, gratuit și cu mare drag! Echipa maghost e alături de tine, oricând îți putem veni în ajutor.

Așadar, să recapitulăm cât de ușor și rapid a fost până aici să începi propriul website:

  • ți-a luat câteva minute să alegi și să cumperi un nume de domeniu potrivit,
  • ți-a luat câteva minute să alegi și să achiziționezi găzduirea pentru site-ul tău,
  • ți-a luat un minut să instalezi WordPress pe domeniul tău și să conectezi domeniul cu găzduirea, așa încât să te poți apuca de treabă.

Hai să vedem și costurile implicate până aici:

  • te-a costat câteva zeci de lei să achiziționezi un nume de domeniu pentru un an,
  • te costă câteva zeci de lei pe lună găzduirea WordPress stabilă și securizată,
  • te-a costat zero lei să instalezi WordPress pe domeniul tău,
  • te-a costat zero lei să conectezi găzduirea și domeniul, singur sau cu ajutorul echipei maghost.

Așadar, ai un site WordPress perfect funcțional, rapid, stabil și securizat, cu câteva zeci de lei pe lună!

Acum, poți începe efectiv să lucrezi la website, să îl personalizezi, să publici articole, să afișezi produsele și serviciile pe care vrei să le vinzi, să încarci imagini și video-uri. Iată mai jos, detaliat pentru începători, cum creezi un site în WordPress!

4. Instalarea unei teme WordPress

În funcție de tipul website-ului pe care îl creezi, ai posibilitatea să alegi o temă adecvată. Tema aleasă poate fi gratuită sau plătită. Printre temele gratuite, poți găsi unele chiar foarte bune pentru tipul tău de business. Dacă bugetul îți permite, poți alege o temă premium, plătită, care îți oferă mai multe opțiuni de design și customizare. Prețul unei teme plătite poate varia de la câteva zeci de Euro până la sute de Euro. Totuși, dacă ești la început, nu uita că și temele gratuite pot fi extrem de ofertante.

Este foarte simplu să încerci diferite teme în WordPress și să o păstrezi pe cea care îți place cel mai mult. Loghează-te, apoi vei vedea în meniul din stânga tabul Appearance, selectează Themes și începe să te joci cu diverse teme. Orice temă alegi, ea poate fi personalizată pentru site-ul tău. Dacă ai un nivel basic de limba engleză, te poți descurca cu instalarea oricărei teme WordPress fără să ai niciun fel de cunoștințe tehnice. Pașii sunt bine explicați și sunt foarte intuitivi. După instalarea temei dorite, mergi tot la Appearance, la secțiunea Customize și urmează toți pașii de acolo.

Întotdeauna, sfatul nostru pentru alegerea unei teme WordPress este: cu cât mai simplu este designul, cu atât mai profesional va arăta site-ul. Încearcă să eviți temele cu design prea încărcat, care pot confuza vizitatorii site-ului, precum și temele prea colorate, care dau impresia de ieftin și de neprofesionalism. În principiu, ar trebui să te ghidezi după întrebarea “ce i-ar plăcea publicului meu țintă să vadă pe site pentru a le atrage atenția?”, nu după întrebarea “ce îmi place mie mai mult?”.

Ce tip de website poți să construiești în WordPress?

În WordPress poți construi orice site. Iată câteva sugestii pentru alegerea temelor în funcție de tipul site-ului:

– Dacă îți creezi un website simplu, de prezentare, ca un fel de carte de vizită pentru tine și pentru serviciile tale, există teme gratuite foarte elegante și bine realizate. Pentru un astfel de site, îți trebuie doar câteva pagini cu text și imagini, în care să transmiți ce servicii oferi mai exact, cui te adresezi, care sunt datele tale de contact și, eventual, să expui portofoliul tău de lucrări sau de clienți. Dacă ai deja textele și imaginile necesare la îndemână, crearea meniului și finalizarea unui astfel de site nu ar trebui să dureze mai mult de două ore.

– Dacă îți creezi un blog în care vei publica articole, poți alege o temă gratuită, plaja de opțiuni este foarte largă. Desigur, dacă bugetul îți permite, poți răsfoi și temele premium, să vezi dacă vreuna îți atrage privirea. Setarea paginilor de blog, a plugin-urilor necesare, a categoriilor și a tagurilor nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. Apoi, poți posta un nou articol oricând vrei. Dacă ai textul și imaginile unui articol de blog la îndemână, urcarea lui pe site nu durează mai mult de un minut. Atât e de simplu de lucrat în WordPress!

– Dacă îți creezi un magazin online în WordPress, cel mai probabil vei avea nevoie de o temă premium și de anumite plugin-uri speciale care să îți permită încărcarea produselor, setarea modalităților de transport, setarea plății cu cardul și a celorlalte componente ale magazinului online (WooCommerce, de exemplu). Desigur, îți va lua ceva mai mult timp să urci produsele (manual sau printr-un feed de la furnizor) și să faci toate setările și integrările necesare, însă cu siguranță vei putea începe să vinzi foarte curând.

5. Adăugarea conținutului în WordPress

Desigur, poți crea site-uri care să fie combinații între variantele de mai sus. De fapt, în WordPress poți construi cam orice site dorești! Poate îți dorești un magazin online care să aibă și blog sau un site de prezentare a serviciilor tale pe care clienții să poată face programări ori un site simplu de prezentare pe care să vinzi și câteva produse – toate acestea și multe altele sunt posibile în WordPress! Nu întâmplător, mai mult de 40% dintre toate site-urile din lume sunt realizate pe platforma WordPress, aceasta fiind cea mai întrebuințată platformă din lume. Numărul temelor gratuite de pe WordPress este de ordinul zecilor de mii, așa încât orice site poate găsi ceva potrivit pentru nișa sa.

Dupa ce instalezi simplu, ușor, cu un click tema aleasă pentru tipul tău de website, poți începe să adaugi conținut pe site-ul tău.

Ce înseamnă, de fapt, conținut? Înseamnă articole de blog, imagini, produse, descrieri de produse, video-uri, absolut tot ce ține de text, video și imagini aduse în fața vizitatorilor site-ului tău. În mod normal, tu și/sau angajații și colaboratorii tăi vă veți ocupa de urcarea acestui conținut în site. Cum creezi un articol de blog în WordPress? Cum creezi o pagină de meniu în WordPress? Îți explicăm în continuare, detaliat, astfel încât chiar și o persoană fără cunoștințe tehnice sau de IT să poată publica o pagină sau un articol în WordPress!

Adăugarea unei pagini în WordPress

O pagină în WordPress apare, de regulă, în meniul site-ului tău. Este un tip de conținut static, care va sta mult timp pe site-ul tău. De exemplu, pagina Contact. Aici vei trece datele tale de contact și, eventual, vei insera și un formular de contact. Un alt exemplu este pagina Acasă. Atunci când clienții tăi vor intra pe ea, vor vedea prima pagină din site-ul tău, pagina pe care o vei seta ca fiind “coperta” site-ului, cea care îți oferă primul contact cu clienții.

Pentru a adăuga o pagină nouă, mergi în meniul WordPress la Pages și dă click pe Add new page.

Pentru a fi credibil, orice site are nevoie de un set de pagini care nu pot lipsi. Gândește-te la ce ai văzut pe alte site-uri și vezi ce pagini are concurența ta. În mod normal, pe un site ar trebui să se afle aceste pagini (în funcție de specificul acelui website):

  • pagina Acasă, unde să specifici cine ești, cu ce te ocupi, ce servicii oferi sau ce servicii oferă firma ta, alte informații generaliste;
  • pagina Despre noi/Despre mine/Povestea nostră, în care să ai un text de story-telling despre cum a luat naștere proiectul, ce îți propui pe viitor, care e misiunea și viziunea afacerii, echipa de angajați etc.;
  • pagina de contact;
  • pagina de servicii și tarife etc.

Dacă îți construiești un blog pe WordPress, poți aranja articolele în funcție de subiecte sau în funcție de autor, de luna și anul publicării lor etc. Poți face acest lucru din Pagini sau poți instala un plugin special care să îți organizeze conținutul. Pe rând, le vei învăța pe toate, nu îți face griji.

Crearea primului articol de blog în WordPress

Pentru a crea un articol de blog, loghează-te, mergi la Posts și alege Add new din meniul WordPress. Ți se va deschide un editor (o pagină în care poți edita textul și imaginile din acel articol de blog).

Vei observa că tot conținutul va fi organizat în blocuri. Acest procedeu tipic pentru WordPress este foarte util, deoarece te va ajuta să structurezi ceea ce vrei să scrii atât din punctul de vedere al ideilor, cât și din punct de vedere vizual.

Un articol de blog reușit și care îți generează trafic organic pe site (vizitatori care intră natural din Google să citească articolul tău, fără să trebuiască să plătești reclame pentru a-i aduce pe site) ar trebui să îndeplinească următoarele reguli:

  • titlu scurt, dar clar, care să evidențieze exact despre ce este articolul respectiv,
  • conținutul trebuie să fie fragmentat în paragrafe scurte, cu exprimare clară și concisă, fără fraze prea lungi, corect din punct de vedere gramatical și cu o înșiruire logică a ideilor,
  • organizează textul așa încât să fie atractiv din punct de vedere vizual (inserează liste cu bullets sau cu liniuțe, de exemplu),
  • inserează inter-titluri (sub-titluri) care să “taie” vizual blocurile de text și care să fie relevante pentru conținutul din fiecare secțiune a articolului astfel creată,
  • inserează în articol imagini relevante, corect optimizate SEO.

Un articol de blog ar trebui să aibă minimum 300 de cuvinte. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Totuși, decât să scrii un articol de 2000 de cuvinte în care să nu transmiți mai nimic și să îl scrii doar ca să ai articole la număr pe site, mai bine scrii un articol concentrat de 700 sau 800 de cuvinte în care chiar să oferi valoare celor care îl citesc.  Inserează linkuri relevante în articol.

Articolele de blog te ajută la partea de SEO a site-ului

Dacă vei respecta aceste reguli, vei avea vizitatori care îți vor citi articolele, vor sta mult pe paginile tale, iar tu vei apărea din ce în ce mai sus în paginile Google. Treptat, vei învăța cum să optimizezi din punct de vedere SEO (Search Engine Optimization) fiecare articol și fiecare imagine, așa încât articolul tău să rankeze bine și să creezi trafic organic pe site-ul tău WordPress.

Probabil ai observat că multe afaceri online au o secțiune de blog pe WordPress. Rolurile acestei secțiuni sunt:

  • de a crea o conexiune cu vizitatorii site-ului,
  • de a informa clienții despre produse, trenduri etc.,
  • de a anunța lansări de colecții sau reduceri,
  • de a crea trafic organic pe site,
  • de a ajuta la indexarea SEO a site-ului respectiv,
  • de a crea un profil de back-linkuri.

Dacă dezvolți un magazin online pe WordPress sau pe orice altă platformă, îți recomandăm să ai și o secțiune de blog în care să publici în mod constant, conform sfaturilor noastre de mai sus. De asemenea, îți recomandăm să instalezi un plugin pentru monitorizarea SEO a site-ului și a articolelor tale de blog (de exemplu, Yoast sau All in One SEO). Aceste pluginuri au o variantă gratuită foarte bună și perfectă pentru ce ai nevoie la început, însă au și o parte pe care o vei plăti când vei avea nevoie de mai mult.

Cum instalezi un plugin în WordPress?

Un plugin în WordPress funcționează exact ca o aplicație pe telefonul mobil – o instalezi ca să poți face ceva. De exemplu, instalezi pe mobil o aplicație de scanare a documentelor. Cu această aplicație instalată, poți face ceva cu telefonul ce nu puteai face înainte de a instala aplicația – să scanezi documente.

Exact la fel funcționează și un plugin în WordPress: te ajută să faci ceva. De exemplu, poți instala un plugin pentru a colecta adresele de mail ale clienților și a le trimite apoi newslettere. Poți instala un plugin care să îți permită să încarci o galerie foto. Poți instala un plugin cu un formular de contact și așa mai departe.

Există aproximativ 60 000 de pluginuri gratuite în WordPress și încă câteva zeci de mii de pluginuri care se plătesc. Așadar, orice ai vrea să faci pe site-ul tău WordPress, poți face cu un plugin. Nu există lucru pe care să ți-l poți imagina și să nu îl poți face pe WordPress. Și asta fără să trebuiască să scrii vreo linie de cod. Chiar și cea mai non-tehnică persoană își face designul site-ului așa cum vrea, prin aceste pluginuri. Acesta este unul dintre motivele pentru care WordPress este o platformă atât de populară. 

Practic, tot ce trebuie să faci este să cauți pluginul potrivit pentru nevoia ta. Vei găsi, cel mai probabil, sute sau mii de pluginuri care fac ce vrei tu să facă. Cum îl alegi pe cel potrivit pentru site-ul tău? Dacă ești începător, probabil cea mai bună variantă este să îl alegi pe cel cu cele mai multe review-uri pozitive de la alți utilizatori. Când vei avea cunoștinte mai avansate, vei putea să analizezi din mai multe aspecte compatibilitatea unui plugin WordPress cu site-ul tău. Îl instalezi facil cu un singur click, urmând instrucțiunile din WordPress.

Importanța unui back-up pentru site-ul tău WordPress

Uneori, foarte rar, se poate întâmpla ca un plugin cu probleme de compatibilitate sau instalat necorespunzător să îți dea site-ul peste cap. Pentru aceste momente, îți recomandăm să ai întotdeauna activată o opțiune de back-up la site-ul tău, astfel încât să nu pierzi nimic. Reîncarci website-ul la momentul dinaintea instalării pluginului și gata! S-a rezolvat problema.

De asemenea, dacă schimbi tema sau “te joci” cu meniul din WordPress, poți să deranjezi puțin aspectul și structura site-ului. Pentru toate aceste mici incidente, soluția este back-upul site-ului. Este ca atunci când salvezi progresul dintr-un joc video: dacă mori, te întorci la punctul în care ai salvat jocul și începi din nou de unde ai rămas.

Îți amintim că, dacă alegi pachetul de găzduire dedicat WordPress de la maghost, ai inclus și back-upul site-ului. Astfel, chiar daca ceva se dereglează cu website-ul tău, ești asigurat. Nu pierzi nimic din ce ai muncit.

6. Creșterea afacerii tale online

După ce site-ul tău în WordPress este pus la punct, trebuie să te concentrezi pe promovare și marketing, așa încât să ajungi la cât mai mulți clienți și să începi să ai profit.

De exemplu, poți face promovare plătită PPC (pay-per-click), astfel încât să plătești la Facebook, Google, Instagram sau alte platforme să îți aducă oameni pe site. Avantajul este că înregistrezi trafic și profit imediat. Dezavantajul este că, în momentul în care nu mai faci promovare plătită, nu mai ai nici trafic, nici vânzări pe site, dacă te bazezi doar pe PPC.

Altă metodă de promovare este cea prin conținut – prin articole de blog sau prin advertoriale, de exemplu. Acestea ajută la indexarea ta cât mai aproape de pozițiile fruntașe din Google. În acest fel, vei avea trafic organic, gratuit, pe site-ul tău. Avantajul este că rezultatele sunt pe termen lung, cu o investiție redusă. Dezavantajul este că durează până ajungi organic pe primele poziții Google.

Felicitări! Ai creat primul tău site WordPress!

Așadar, ai aflat din acest articol cele mai importante aspecte ale platformei WordPress:

– motivele pentru care ar trebui să alegi platforma WordPress,

– cum instalezi WordPress pe domeniul tău și cum alegi și conectezi găzduirea,

– ce fel de găzduire este recomandată pentru site-urile WordPress,

– cum alegi și instalezi o temă WordPress,

– cum adaugi conținut pe un site făcut cu WordPress,

– cum instalezi un plugin în WordPress,

– care este importanța back-upului site-ului,

– cum optimizezi SEO articolele de pe blogul tău WordPress,

– cum promovezi un site.

Nu ne-a mai rămas decât să îți dăm câteva ponturi pentru monetizarea site-ului tău la care poate nu te-ai gândit până acum! Așadar, citește în continuare ultima parte a acestui articol!

Monetizarea site-ului tău

Dacă ai un magazin online pe WordPress, vei înregistra profit din vânzarea produselor tale. Dacă ai un site de prezentare pentru serviciile tale sau ale firmei tale, vei înregistra profit din vânzarea acestor servicii. Însă, dacă ai un blog, cum câștigi bani? Sau scrii doar din plăcere? Toți bloggerii oare din ce trăiesc, dacă ei nu vând nimic?

De fapt, există metode de monetizare a site-ului tău, de orice fel ar fi el. Iată câteva dintre ele:

– Google Adsense,

– marketing afiliat,

– marketingul tip influencer.

Când site-ul tău va fi gata, vei putea și tu să îl monetizezi și să îți creezi venituri stabile din online. Așadar, cu platforma WordPress îți creezi un site profitabil, perfect funcțional, cu costuri minime!

Noi, echipa maghost, suntem aici, alături de tine la fiecare pas. În afară de domeniu și găzduire WordPress, îți oferim suport tehnic non-stop și îți garantăm stabilitatea site-ului tău. De asemenea, te ținem la curent cu tot ce e nou în industria online prin intermediul blogului nostru