Dezvoltare Web Produse. Servicii. Soluţii

Găzduire web pentru site-ul tău – tot ce trebuie să știi

Atunci când decizi că ai nevoie de un site, ești nerăbdător să faci totul rapid, așa încât produsele și serviciile tale să ajungă rapid în fața publicului din online. Totuși, nu întotdeauna rapid înseamnă și bine făcut. De aceea, te invităm să citești acest articol marca maghost și să afli tot ce trebuie să știi despre găzduirea web pentru site-ul tău!

Ce este, de fapt, găzduirea web?

Ai putea să te gândești la serviciul de găzduire web ca la un depozit. Îți faci site-ul, urci produsele și textele tale, însă ele nu pot fi văzute de utilizatori până când nu le „depozitezi” undeva. Din acest „depozit”, elementele site-ului tău devin vizibile în online. Dacă nu ar exista găzduirea web pentru site-ul tău, tu ai fi singurul care ar putea să vadă conținutul blogului, site-ului tău de prezentare sau magazinului tău online.

Așadar, găzduirea web nu este un serviciu opțional, ci unul obligatoriu pentru ca website-ul tău să devină vizibil în online.

Tipuri de găzduire web

În funcție de cantitatea de informații de pe site-ul tău și numărul de utilizatori preconizați care îl vor vizita, la maghost poți alege dintre mai multe tipuri de găzduire web. Vezi în continuare ce opțiuni de găzduire ai și care este cea mai potrivită pentru tine!

1. Găzduirea shared

Pentru un blog la început de drum sau un website de prezentare cu puține pagini, găzduirea shared este cea mai potrivită și cea mai accesibilă ca preț. Cum funcționează?

Pe același server, sunt găzduite mai multe site-uri care au ales găzduirea shared. Toate aceste site-uri împart o cantitate comună de resurse. Atunci când un website are trafic peste așteptări, practic el „împrumută” resurse de la celelalte site-uri găzduite pe același server.

În principiu, aceasta nu este o problemă dacă toate site-urile găzduite aici au aceeași cantitate de trafic și au nevoie de o capacitate similară a resurselor. Singura problemă poate interveni atunci când împarți găzduirea shared cu un website cu trafic intens – este posibil ca la un moment dat site-ul tău să nu mai beneficieze de suficiente resurse. Totuși, vestea buna e că limitarea de viteză de încărcare a site-ului pe care o vei resimți va fi neglijabilă, în cele mai multe dintre situații.

Noi, la maghost, îți garantăm că oferim resurse suficiente încât să ajungă pentru toate website-urile cu găzduire în sistem shared. Astfel, indiferent de traficul celorlalte website-uri, site-ul tău nu va avea probleme de încărcare sau de viteză. Și toate acestea la prețuri de excepție, începând de la 1.9 Euro/lună!

Îți punem la dispoziție 3 tipuri de abonamente de găzduire shared: starter, rocket și enterprise! Cele mai bune prețuri, pentru ca afacerea ta să poată crește!

2. Găzduire WordPress

Cele mai multe magazine online sunt realizate pe platforma WordPress cu pluginul WooCommerce sau Bootstrap. Dacă și tu ai ales această platformă pentru dezvoltarea afacerii tale în online, atunci avem pentru tine cea mai bună soluție: găzduire web dedicată, special creată pentru WordPress!

Găzduirea WordPress oferită de maghost îți asigură securitatea, stabilitatea și viteza necesară unui site de succes perfect funcțional, fără probleme și fără bătăi de cap!

Pentru site-urile care au până în 100 de pagini sau până la 100.000 de afișări pe lună, recomandăm varianta de abonament de găzduire web WP Starter. Atunci când site-ul tău crește sau pur și simplu îți dorești pachetul complet de beneficii, avem disponibil abonamentul WP Premium.

3. Găzduirea pe servere virtuale (VPS)

Găzduirea VPS (virtual private server) este cu un pas peste găzduirea shared. Practic, e ca și cum în „depozitul” mare de mai sus tu îți construiești un depozit mai mic doar pentru tine. Indiferent câte resurse consumă celelalte site-uri de pe acel server, tu ai spațiul tău dedicat și resurse dedicate doar pentru site-ul tău. Atunci când „rezervi” o parte din server pentru website-ul tău, fluctuațiile de trafic ale celorlalte site-uri de pe server nu te mai afectează.

Așadar, dacă ai început cu o găzduire shared, însă site-ul tău crește și ai nevoie de resurse mai multe doar pentru tine, alegerea găzduirii VPS este inspirată. Poți alege una dintre variantele VPS Starter sau VPS Premium propuse de noi sau îți poți configura chiar tu propriul VPS personalizat, în conformitate cu nevoile afacerii tale în termeni de CPU, memorie, stocare etc.

4. Găzduirea pe servere dedicate

Găzduirea pe server dedicat înseamnă că, în acel „depozit” de care vorbeam mai sus, tu ești singurul locatar. Toate resursele sunt dedicate ție și nu le vei împărți cu nimeni. Raportul performanță-cost este perfect echilibrat, iar afacerea ta în online poate crește fără limite.

O afacere construită pe o fundație solidă are drumul deschis spre succes. Iar o fundație solidă, bazată pe găzduirea pe server dedicat, îți oferă cel mai înalt grad de securitate, stabilitate și satisfacție!

Abonamentele de găzduire dedicată disponibile la maghost oferă trafic nelimitat, interfață cPanel (opțională), acces Full Root, activare gratuită, suport non-stop și, dacă nu ești mulțumit, îți promitem că primești garantat banii înapoi. Pentru că suntem siguri că vei fi 100% mulțumit de această alegere!

Alegerea planului de găzduire

Așadar, atunci când alegi planul de găzduire pentru site-ul tău, ar trebui să te gândești la aceste două aspecte principale:

–   La cât trafic te aștepți? Este potrivită găzduirea shared sau o găzduire VPS? Sau poate începi din prima cu o fundație solidă și un server dedicat?

–  Pe ce platformă îți construiești site-ul? Dacă alegi WordPress, îți recomandăm găzduirea dedicată pentru WordPress.

Dacă ai nevoie de suport în alegerea variantei perfecte pentru tine, contactează-ne! Spune-ne câteva cuvinte despre viitorul tău proiect, iar noi îți vom recomanda varianta perfectă de hosting pentru site-ul tău.

De asemenea, îți punem la dispoziție certificate SSL, un SiteBuilder de excepție și îți asigurăm transferul gratuit la noi dacă ai deja găzduirea în altă parte.

În plus, tot de la noi poți cumpăra simplu și în siguranță și numele de domeniu, la cel mai avantajos preț pentru tine. Alegi tot ce ai nevoie pentru noul tău site, dintr-un singur loc!

Gata, ești pregătit pentru succes, alături de maghost!